Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Το Όραμα μιας Νέας Γης

Κυριακή μεσημεράκι...Άνοιξη θρονιασμένη σε κάθε ίντσα της γης, της θάλασσας και του ουρανού. Το μυρωμένο αεράκι λικνίζει τα φύλλα, οι πεταλούδες χορεύουν, τα δέντρα γιορτάζουν και η ζωή γεννιέται σε κάθε γωνιά της πόλης. Όλα αναπνέουν έναν αέρα φρεσκάδας και αναγέννησης...

Πόσα έχουμε περάσει σαν ανθρωπότητα! Πόσες κρίσεις και θανάτους βιώνουμε καθημερινά στη ζωή μας σαν κοινωνία, σαν άνθρωποι, σαν ψυχές! Ακόμα και η Γη μας, με τις κλιματολογικές της και φυσικές της ανακατατάξεις, εξελίσσεται...

Στις μέρες μας πολλές οι προκλήσεις, που ξεμυτίζουν με τη μορφή προβλημάτων και δυσκολιών. Όλοι μας ανεξαιρέτως τις βιώνουμε. Και γιατί όλα αυτά;

Η απάντηση είναι απλή. Όλα πρέπει να περάσουν από αναμόρφωση!

Κάθε τέλος προαναγγέλει μια νέα αρχή. Κάθε θάνατος φέρνει μια νέα, εξελιγμένη ζωή.

Αυτό βιώνουμε τώρα. Μεταλλασόμαστε, αναμορφωνόμαστε. Μέσα από συγκρούσεις και κρίσεις ετοιμαζόμαστε να περάσουμε σε ένα νέο επίπεδο εξέλιξης, ένα νέο επίπεδο ζωής, σαν ανθρωπότητα σαν πλανήτης...

Οραματίζομαι αυτή τη Νέα Γη.
Σε αυτή τη νέα Γη, όλοι οι άνθρωποι έχουν πλήρως αντιληφθεί ότι Ολα είναι Ενα πράγμα. Ενότητα, με τον Ανώτερο Εαυτό μας, με τους άλλους ανθρώπους, με τη Φύση, με τον πλανήτη, με το Σύμπαν! Ο άνθρωπος έχει μετεξελιχθεί από τον Σοφό Πίθηκο στον Συμπαντικό Άνθρωπο.
Συνειδητοποιούμε ότι δεν είμαστε διαχωρισμένοι από τον Ανώτερο Πνευματικό μας Εαυτό από τη Φύση, από την Συμπαντική μας Πηγή!
Βιώνουμε την Αγάπη χωρίς Όρους, την αγάπη που υπερβαίνει ανθρώπινες αδυναμίες και μικρότητες του εγώ. Αγκαλιάζουμε αυτό το εγώ σαν ένα μικρό άτακτο παιδί, το νουθετούμε και το καθοδηγούμε εμείς και όχι πια αυτό εμάς.
Συνειδητοποιούμε τη Δύναμη και την Ελευθερία των Ψυχών μας, ως κομμάτια θεϊκά. Είμαστε συνειδητοί δημιουργοί της ζωής μας μέσα από τις σκέψεις, τα συναισθήματα, το Λόγο και τη δράση μας.
Αγαπάμε, επιτρέπουμε, εμπιστευόμαστε την Αγάπη και τη Σοφία που ενυπάρχει σε κάθε κόκκο του Σύμπαντος, σε κάθε έκφανση της Ζωής.
Συνδημιουργούμε το μέλλον μας ως Ανθρωπότητα και γειώνουμε έναν πραγματικό παράδεισο.
Αναδεικνύουμε και καλλιεργούμε τον πλούτο μας ως Ανθρωπότητα (πνευματικό, πολιτιστικό, επιστημονικό, υλικό)
Συνειδητοποιούμε ότι κανείς δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος όταν ο "άλλος" δεν είναι ευτυχισμένος.
Ξεκλειδώνουμε αρχέγονες μνήμες και μυστικά που θα μας αποκαλύψουν ακόμα περισσότερα για την αληθινή μας φύση, για το ποιοι είμαστε στο Σύμπαν.
Εξερευνούμε νέους τρόπους ύπαρξης, δημιουργίας, ανάπτυξης, εξέλιξης σε όλους τους τομείς της ζωής μας και των δραστηριοτήτων μας.
Συνειδητοποιούμε την μοναδικότητα και την ιδιαιτερότητα του είδους μας
Βιώνουμε τη Χαρά, την Αγάπη, την Αρμονία και την Δημιουργία.

ΕΙΘΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου