Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Το Φως Γύρω σου είναι το Φως Μέσα σου

Κάνοντας περιήγηση στο ιντερνετ βλέπω πόσες πολλές, πανέμορφες, αναζωογονητικές δραστηριότητες συμβαίνουν στην πόλη, στη χώρα, στον κόσμο! Αλαφραίνει λίγο η ψυχή μου από το Φως που εκπέμπεται και παφλάζει σε αυτό τον πλανήτη, από την Αγάπη και τη Θέληση των Ανθρώπων για Ζωή, Δημιουργία, Χαρά, Αγάπη, Εξερεύνηση, Ανάπτυξη, Εξέλιξη. Κόντρα στις μαζικό εκσφενδονισμό τοξικών ψευδαισθήσεων που προωθείται απελπισμένα στις μέρες μας, κόντα στις επίπλαστες σκεπτομορφές χάους και πεσιμισμού, κόντρα σε οτιδήποτε προσπαθεί να εμποδίσει το εκτυφλωτικό μας Φως να εκπέμψει σε μεγαλύτερο βεληνεκές και με υψηλότερους κραδασμούς, η Ζωή Υπάρχει!

Είμαστε όλοι ΕΝΑ. Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι με αόρατες χορδές! Η ατομική πορεία του καθενός επηρρεάζει το ΟΛΟ και το αντίστροφο. Συνασπισμένοι και ακλόνητοι στο Φως, στην Αγάπη της Ζωής, στο Θαύμα της Ύπαρξής μας, στη μοναδικότητα του είδους μας, όλοι μαζί μπορούμε να πολλαπλασιάσουμε τις ιδιότητες του Φωτός στη ζωή μας, στη χώρα μας, στον πλανήτη μας!
Το Φως Ορκίστηκε να μην παραδοθεί! Αυτό μου στάλθηκε με e-mail. Και αυτό ενισχύουμε!

Είμαστε όλοι οι άνθρωποι πλάσματα Φωτός και Αγάπης! Στον τρισδιάτατο κόσμο που ήρθαμε να ζήσουμε, αποφασίσαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι, όπου δεν θα θυμόμαστε ποιοι είμαστε...Σκοπός ήταν, μέσω των βιωμάτων μας να ανακαλύψουμε το Υπέροχο Πλάσμα που Είμαστε, αλλά δεν το θυμόμαστε. Στις μέρες μας μας δίνεται αυτή η ευκαιρία πιο έντονα από ποτέ! Να το θυμηθούμε και να το βιώσουμε! Έτσι θα μεταμορφώσουμε τα πάντα σε Φως!

Πίστεψε και Λάμψε! Όλοι Είμαστε Ενα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου