Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Η Δύναμη της Αλήθειας σου!

Νομίζεις ότι ήρθες τυχαία να ζήσεις μια ζωή στη Γή; Νομίζεις ότι κάποιος σε πέταξε εδώ, σ΄αυτόν τον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη για να βρεθείς ξένος ανάμεσα σε ξένους; Νομίζεις ότι όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σου είναι τυχαία γεγονότα, και ότι είσαι απλά μια μονάδα στα εκατομμύρια;

Εγώ δεν το πιστεύω αυτό. Εγώ πιστεύω ότι όσοι βρισκόμαστε σε αυτή τη γη είμαστε συνδεδεμένοι μεταξύ μας με αόρατες χορδές. Πιστεύω ότι ό,τι συμβαίνει στον καθένα από εμάς δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό, ένα προσωπικό βίωμα "για τα μάτια μου μόνο".

Είμαστε όλοι μαχητές του δικού μας προσωπικού παράδεισου! Κάθε βίωμα, κάθε μάθημα της δικής μας ζωής είναι ένα πετραδάκι πολύτιμης Γνώσης, όχι μόνο για εμάς, αλλά και για όλους τους άλλους.

Είμαστε όλοι δάσκαλοι. Κάθε πόνος, δάκρυ, μάχη, νίκη ή ήττα είναι ο δικός μας προσωπικός μύθος που υλοποιείται για να αποδεσμεύσει από μέσα μας την Άσπιλη και Αθάνατη Αλήθεια μας!

Κάθε άνθρωπος, κάθε ψυχή, είναι ένας σπινθήρας Φωτός, που σε κάθε βήμα της γήινης ζωής του, σε κάθε δοκιμασία,  αναποδιά, θαύμα και επιτυχία ξετυλίγει ακόμα περισσότερο το εσωτερικό του Φως. Και το Φως εμπεριέχει όλους του σπόρους των μεγαλύτερων και παντοδύναμων ιδιοτήτων του Πνεύματος. Και το Φως είναι η Αλήθεια!

Κάθε άνθρωπος έχει μέσα του όλη τη Γνώση, τη Σοφία, την Αγάπη , τη Δύναμη του φωτεινού του πυρήνα. Γι΄αυτό και προσωπική μας Αλήθεια είναι Φως!

Πές την Αλήθεια σου, τη Φωτεινή σου Αλήθεια,  μέσα από την καρδιά σου, με γενναιότητα, ειλικρίνεια, ταπεινότητα και Αγάπη. Αυτή η Αλήθεια είναι Παντοδύναμη γιατί είναι κομμάτι από το δικό σου Αιώνιο Φως! Και αυτή η Αλήθεια στη βάση της έχει την Αγάπη. Την ανάγκη και τον πόθο κάθε ψυχής για Αγάπη!

Όλες οι αλήθειες, όλων των ανθρώπων, ειπωμένες με ειλικρίνεια, ταπεινότητα, σεβασμό και μεγαλοψυχία  μπορούν να ενωθούν σε ένα πελώριο κύμα φωτός, που θα εκτοξεύσει την ανθρωπότητα στον δικό της παράδεισο! Έναν παράδεισο που αγκαλιάζει όλους με την Αγάπη και το Φως που πραγματικά ποθούν.

Μοιράσου την αλήθεια σου! Είσαι δάσκαλος και μαθητής μαζί. Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι. Είμαστε όλοι Ενα! Η αλήθεια του ενός είναι το δώρο της γνώσης για τον άλλο. Δίδαξε και μάθε από τους άλλους! Χέρι χέρι μπορούμε να ανεβάσουμε τον κόσμο μας στον ουρανό! Μαζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου